Consultancy

Alphacon IT is gespecialiseerd in implementaties van o.a. Exact, Twinfield en Visionplanner. Ook bij andere software kunnen wij u met ondersteuning op maat van dienst zijn. Geen zwaar traject als u gewoon snel aan de slag wilt. Professionele dienstverlening als complexe processen om een heldere analyse vragen. Voor, tijdens en na de implementatie helpen wij u om optimaal rendement uit uw bedrijfssysteem te halen.

Kleine organisaties snel op gang

Kleine bedrijven helpen wij graag snel op gang. Met online software zet u in een handomdraai een eenvoudige administratie op.

Middelgrote en grotere organisatie

Een nieuw informatiesysteem invoeren voor front- of backoffice heeft vaak ingrijpende gevolgen. Vooral in grotere organisaties met meerdere afdelingen, vestigingen en complexe processen. Met de invoering heeft u ook de mogelijkheid om uw organisatie grondig door te lichten en processen effici├źnter te laten verlopen.

Wij helpen u grip op het traject te houden. Een oplossing werkt pas als uw mensen begrijpen hoe die werkt. Opleiding, begeleiding en ondersteuning van uw mensen vormen een belangrijke succesfactor.

Bij dagelijks gebruik

Werkt u dagelijks met uw software? En heeft u suggesties die het gebruik van uw software verbeteren? Wij bieden u dan graag ondersteuning bij zaken als het herinrichten van uw administratie, het aanpassen van lay-outs, verbeteren van uw bedrijfsprocessen, adequate managementrapportages etc. Kortom alle zaken die van belang zijn om optimaal met uw software te werken.